Over mij

Met veel enthousiasme ben ik, Annemieke Siemons, in 2018 gestart met mijn praktijk voor familie- en systemische opstellingen. Naast mijn werk als medisch informatiespecialist waarbij ik vooral mijn denkvermogen aanspreek, heb ik mij de afgelopen jaren gericht op het ontdekken van de taal van het lichaam, gevoelens en energie.

Ruim 10 jaar geleden heb ik de opleiding 'In je kracht' gevolgd waarmee ik, inspelend op mijn behoefte mezelf te ontwikkelen en mijn eigen kracht te ontdekken, veel geleerd heb over wat ik werkelijk kan en wat bij mij past.

Tijdens deze opleiding heb ik kennis gemaakt met familieopstellingen. De kracht en eenvoud van deze methode heeft mij enorm geraakt en ik voelde heel sterk dat dit voor mij dé manier is waarmee ik andere mensen vooruit kan helpen. 
In 2018 heb ik de jaaropleiding Familie- en organisatieopstellingen afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik veelvuldig zelf ervaren hoe (oude) blokkades je weerhouden te leven zoals je dat eigenlijk zou willen en dat inzicht in die blokkades en met name het doorvoelen ervan je kan helpen je balans weer te vinden en je te ontwikkelen. Met deze methode wil ik je graag daarin begeleiden.

 

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Ik ben bereikbaar via info@inzichtbaar.org.